22/6/06

Καλοκαιρινά ραντεβού deluxe

Για να μην ξεχνιόμαστε: ένα αγαπημένο μας θέμα ήταν πάντα τα περιοδικά για κορίτσια και τα πως έχουν εξελιχθεί στο χρόνο. Πάει η γιαγιά της Σούπερ Κατερίνα των παιδικών χρόνων της μεγάλης μου της ξαδέρφης. Τώρα έχουμε την Κλεο-Πάρτα-Όλα για τα εφηβικά όνειρα της νεαρής δεσποινίδας που παίρνει το Lipstick Girl μαζί με τα τσιγάρα της στο δρόμο για το σχολείο.



14χρονα κοριτσάκια να συζητάνε σε παρέες για πέη και σεξουαλικές συνευρέσεις σε τουαλέτες, αυτοκίνητα και λόφους της πόλης. 17χρονα που γυρνάνε και λένε στα αγόρια τους ότι δεν τους κάνουν πια και αλωνίζουν τα κλαμπ για να βλέπουν τον έλληνα βλάκα δούλο (παραλείπω το πρώτο συνθετικό) να τους ορμάει σα λυσασμένος μπας και δει χαρά στα σκέλια του. Hot pants χειρότερα από της Αλιζέε, τα ρούχα της Πάμελα που κάποτε τα βλέπαμε στο σινεμά και στις πορνοταινίες τώρα τα βλέπουμε σε καθημερινή παράταξη στο δρόμο.

Και κόσμος που κονομάει από τις ορμόνες των μικρών.

Θες να γίνεις η Κλεο-Πάρτα-Όλα; Θες να μην χορταίνεις σεξ; Θες μέχρι να ενηλικιωθείς να πάρεις τη μισή Αθήνα; Πάρε το περιοδικό Lipstick και δες 15000 τρόπους να παραδώσεις και εσύ την αθωότητά σου στον πρώτο 20-25άρη που θα βρεθεί στο κλαμπ με ορέξεις, να γίνεις και εσύ μια «σεξουαλικά απελευθερωμένη» προσωπικότητα.

Και να μην θες, θα σε κάνουμε να θες. Γιατί στην τελική έτσι επιτάσσει η μόδα των ημερών: τέρμα οι αγάπες, τέρμα τα συναισθήματα – ζήτω το σεξ.

ΟΥΣΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: