25/6/06

11 Ιουνίου 2006 μ.Χ.

Ανθρώπινα δικαιώματα. Οι γκέι παρελαύνουν στην Αθήνα ζητώντας ισότητα στον γάμο. Ο Αλαβάνος ωρύεται που έχουμε τέτοιες αισχρές καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα. Δεν έχουμε καν τζαμί! Τι τριτοκοσμική χώρα. Στο ενδιάμεσο, δείτε τι συνέβη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα...

FUJAIRAH, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ — Το δικαστήριο σαριά του Fujairah χθες διέταξε τον λιθοβολισμό μέχρι θανάτου του Shahin Abdull Rahman και το μαστίγωμα 100 φορές και την φυλάκιση ενός έτους της Asmaa Bikham Bijam μετά την καταδίκη τους σε μοιχεία. Η Bijam δεν εκτελέστηκε επειδή δεν είχε παντρευτεί.


Η υπόθεση χρονολογείται στον περασμένο Απρίλιο όταν κάποιος ήξερε για την παράνομη σεξουαλική σχέση της υπηρέτριάς του με έναν από τους συμπατριώτες της, που συνήθιζε να μπαίνει κρυφά στο δωμάτιό της κάθε βράδυ και εξασκούσε μαζί της μοιχεία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πατριώτης παρακολουθούσε την υπηρέτρια. Μια μέρα προσποιήθηκε ότι πάει για ύπνο και την είδε να ανοίγει την πίσω πόρτα σε έναν άγνωστο, που χώθηκε στο δωμάτιό της. Αμέσως φώναξε την αστυνομία, που έτρεξε στο δωμάτιο της υπηρέτριας, και βρήκε τους κατηγορούμενους γυμνούς στο κρεβάτι.

Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι ήταν παντρεμένος και ήταν αδύνατο να φέρει τη γυναίκα του που έμενε στο σπίτι με τα παιδιά, και προσέθεσε ότι γνώρισε την υπηρέτρια σε μια αγορά, και εξασκούσε τη μοιχεία επαναλαμβανόμενα μαζί της από τότε. Παραπέμφθηκε σε δίκη, που τον καταδίκασε σε λιθοβολισμό μέχρι θανάτου, και την υπηρέτρια να φυλακιστεί για 1 χρόνο και να τη μαστιγώσουν 100 φορές.


Καμιά πορεία διαμαρτυρίας προς την πρεσβεία τους ρε σύντροφοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: