6/7/06

South Proastiakos Dreams

Ο Proastiakos ήρθε κατά πολύ μεγάλη τύχη μου μέσα σε μόλις 10 λεπτά αφού έφτασα στην Νερατζιώτισσα. Είχα κερδίσει το στοίχημα με τη θεά τύχη (αντίστοιχο του να είχες ποντάρει από την αρχή του Μουντιάλ στον τελικό Γαλλία - Ιταλία.) Και δίπλα μου έκατσε μια παρέα 3 ατόμων.

Αυτή την εποχή τα περισσότερα όνειρα που ακούς είναι για νομικές, ιατρικές... άντε καμια πολιτική επιστήμη για τους απόκληρους των πανελλαδικών. Όμως αυτών των παιδιών το όνειρο ήταν κάτα τι διαφορετικό. Είχαν μόλις τελειώσει το ΙΕΚ νοσηλευτικής (ή κάτι τέτοιο.)

Συζήτηση για το τι θα απογίνουν... Νοσοκομεία; Όχι... δεν έχει λεφτά. Καλύτερα αποκλειστικοί. Ένας φίλος τους έπαιρνε 150.000 ευρώ το χρόνο. Λεπτομέρεια: ήταν αποκλειστικός του πατέρα του Λάτση. Λεπτομέρεια, όντως...

Και συνέχεια με τη γραφειοκρατία. Το αγόρι το πήρε το χαρτί, της κοπέλας δεν της το δίνουν επειδή δεν φόραγε τη στολή της σε κάτι εργαστήρια. Κουράγιο, με λίγο γλείψιμο θα το πάρεις και εσύ. Και η κοπέλα κατεβαίνει στην Πλακεντία. Αμφιβάλλω αν θα δει τον (επίδοξο εραστή της μάλλον) συμφοιτητή της ποτέ ξανά.

Καλή σας τύχη παιδιά... το αξίζετε. Και συγχαρητήρια στον περήφανο μπαμπά (τον 3ο της παρέας.)

1 σχόλιο:

silly redhead* είπε...

Αν τους ξαναδείς,πες τους ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι εκτός απο το Λάτση που θα είναι πρόθυμοι να δώσουν ένα σκασμό λεφτά.
Τουλάχιστον έχουν ένα πλούσιο φίλο...κάτι είναι κι αυτό!!