1/7/06

H Britney Spears γυμνή (δεν είναι τόσο καλό όσο ακούγεται)

Νέο limit down σημειώθηκε πρόσφατα στην υπόληψη της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας. Αφορμή η γυμνή φωτογράφηση της Britney Spears. Και αν αυτό πριν από 2-3 χρόνια θα ήταν μία τεράστια εισπρακτική επιτυχία, σκεφτείτε λίγο το καλύτερο: είναι ήδη 7 μηνών έγκυος. Και η φωτογράφηση το αποδεικνύει περίτρανα. (Not safe for work)



Παρ'ότι είχε αρνηθεί πολλές φορές να ποζάρει γυμνή για διάφορα έντυπα, επέλεξε να το κάνει τώρα. Ο λόγος; Προφανέστατος. Έχει καιρό να εμφανιστεί δυναμικά στη show biz και τώρα που σχεδιάζει ήδη τον επόμενο δίσκο της (αφού γεννήσει) έπρεπε να κάνει κάτι για να ξαναβγεί στη δημοσιότητα.

Το αποτέλεσμα κρίνετε το εσείς. Εγώ το βρίσκω λίγο, χμμ, pathetic. Ειδικά διαβάζοντας το παρακάτω:

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η Μπρίτνεϊ είχε ζητήσει με δάκρυα στα μάτια να σεβαστούν την προσωπική της ζωή και να την αφήσουν ήσυχη να ευχαριστηθεί την εγκυμοσύνη της και τον γάμο της. Οπως λέει δεν πρόκειται να χωρίσει με τον Κέβιν Φέντερλαϊν και οι δυό τους είναι πολύ ευτυχισμένοι. Οι φήμες οργιάζουν ότι ο γάμος τους θα διαλυθεί σύντομα κι ότι απλώς περιμένουν να γεννηθεί πρώτα το δεύτερο παιδί τους.

Καθώς όμως η Μπρίτνεϊ σκοπεύει να επανέλθει δριμύτερη λίγους μήνες μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού, ο μάνατζέρ της την έπεισε πως πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσει το προφίλ της, ώστε να παραμείνει στις καρδιές των θαυμαστών της, ως πριγκίπισσα της ποπ.


Και μετά μας φταίνε οι Τατιάνες...



Δεν υπάρχουν σχόλια: