3/7/06

Ένα τρελό τρελό (εντελώς τρελό) site

"Ίσως πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές πριν αρχίζεις να τον παίζεις στο internet με τον υπολογιστή της δουλειάς σου. Απόλαυσε τους χιλιάδες ηλίθιους που διαβάζουν το site μου καθημερινά όταν θα αρχίσουν να επικοινωνούν μαζί σου. Να μην αναφερθώ και σε οποιονδήποτε από τους επόμενους εργοδότες σου που μπορεί να ψάξουν στο Google το όνομά σου (γεια σας παιδιά), μόνο και μόνο για να καταλάβουν ότι έχουν προσλάβει ένα βλακόμουτρο που χαλάει ολόκληρη τη μέρα του μεταδίδοντας άχρηστα κηρύγματα σε ανθρώπους που δεν τους νοιάζει" (ακολουθούν e-mail, τηλέφωνα και διευθύνσεις του άτυχου τύπου)

Κυρίες και κύριοι, γνωρίστε τον Noah, έναν "αυτο-ανακηρυγμένο διαδικτυακό celebrity". Αυτός έχει φτιάξει εδώ και κάποιο καιρό το Modified Living, ένα site που ασχολείται κυρίως με το να κράζει τις αδερφότητες και άλλες πτυχές του πανεπιστημίου από το οποίο αποφοίτησε.

Και επειδή τέτοια πράγματα σε αμερικάνικα ιδρύματα καταλήγουν πάντα στο γραφείο του Dean of Students, εκεί άκουσε περήφανος μαζί με δύο συμφοιτητές του ότι είναι "ο πιο ανώριμος φοιτητής" που είχε γνωρίσει ο Dean (κάτι σαν τον δικό μας κοσμήτορα.)

Επίσης είναι ένα από τα sites στο οποίο χαίρεσαι να διαβάζεις τα hate mail. Ένα από αυτά πήρε την απάντηση που έδωσα και στην πρώτη παράγραφο. Σε όλα τα mail που λαμβάνει ο τύπος απλά ψάχνει στο Google και βγάζει στη φόρα όσα περισσότερα μπορεί για τον καθένα (τοποθεσίες, φωτογραφίες...)

Ακόμα μία επιτυχία (;) της ιστοσελίδας είναι η καταγραφή της πτήσης ενός χάμστερ με μπαλόνια προς την ατμόσφαιρα, με τραγική για το ζωάκι κατάληξη.

Όταν ένα site έχει την εξής ατάκα στην κεντρική σελίδα, δεν μπορεί παρά να είναι ενδιαφέρον (και συνάμα άθλιο):

"Ο πατέρας σου και εγώ είμαστε και οι δύο ανήσυχοι ότι, στην καλύτερη περίπτωση, η ιστοσελίδα σου είναι απαράδεκτη και στη χειρότερη, αντανακλά μανιακή συμπεριφορά." Η μαμά μου

(Σε κάποιο σημείο των hate mail αναγράφεται ότι ο συγκεκριμένος τύπος είναι Έλληνας... μάλλον εννοεί απλά μέλος αδερφότητας)

Νιώστε το: Modified Living
Highlight: συνομιλία με τον αμερικανό ολυμπιονίκη Michael Phelps (αν είναι αλήθεια, μιλάμε για τρελλή ξεφτίλα...) link

Δεν υπάρχουν σχόλια: