19/7/06

Ένα ακόμα τέλος καριέρας...

Το πως τελείωσε η καριέρα του Ζιντάν το είδαμε όλοι. Επίσης, μάθαμε πως θα τελειώσει εκείνη του Ριβάλντο. Δείτε όμως πως τελείωσε του διεθνή της Γουινέας Ουσμάνε Μπαγκούρα σε έναν αγώνα του πρωταθλήματος της Κίνας...

Αντιγράφω από το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπασσαρά στο Contra.gr:

Ένα λυπηρό συμβάν έγινε σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Κίνα. Ο Ουσμάνε Μπαγκούρα έχασε την όραση του από το ένα μάτι ύστερα από χτύπημα αντιπάλου (οι τάπες των παπουτσιων του μπήκαν στο μάτι). Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο του Πεκίνου, όπου διακομίστηκε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, υπέστη ολική απώλεια όρασης στο δεξιό οφθαλμό αλλά ο αριστερός οφθαλμός λειτουργεί κανονικά αν και,επίσης, δέχτηκε το χτύπημα.

Ο Μπανγκουρά κατάγεται από την Γουινέα και ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής ομάδας της χώρας του στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής όπου σκόραρε και δύο τέρματα. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στη γαλλική Νιορτέ, στη βελγική Σαρλερουά ενώ την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στην κινέζικη Σενγιάνγκ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων "Νέα Κίνα", ο τραυματισμός του παίκτη έχει σαν συνέπεια τη λύση του συμβολαίου του με το σύλλογο του αν και είναι πολύ πιθανό να του επιδοθεί αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: