21/8/06

Οδηγός Αγορών #1

Το ονειροδρόμιο, νιώθοντας την αγωνία του αναγνωστικού κοινού για χρήσιμες συσκευές και άλλες ευκολίες χωρίς να χρειαστεί να σηκωθεί από την πολυθρόνα (ή την πλαστική καρέκλα στην περίπτωσή μου,) σας παρέχει μερικές προτάσεις αγορών. (Κάποιες θα θεωρήσετε τα παρακάτω προϊόντα εντελώς άχρηστα. Δεν πειράζει, ούτε εμείς καταλάβαμε ποτέ γιατί οι κρέμες ημέρας και νύχτας είναι ξεχωριστές, ούτε γιατί είναι απαραίτητα τα 350 μολύβια και τα 65 μανώ.)

Το ονειροδρόμιο δεν έχει αγοράσει τίποτα από τα παρακάτω και έτσι δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα. Αν είστε αρκετά τρελοί, μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας. Αν είστε εντελώς τρελοί, πάρτε μου και μένα ένα από τα παρακάτω. Στείλτε mail :P

Α, και δεν παίρνουμε ποσοστά από τις παρακάτω εταιρείες. Αν και θα έπρεπε.


Αγορά 1η: 4xUSB και κρατήστε τον καφέ ζεστό.
Αυτό το εκπληκτικό gadget συνδέεται στον υπολογιστή μέσω USB και εκτός από το ότι το γραφείο σας αποκτά 4 καινούργιες θύρες USB (τέρμα τα προβλήματα μέσης κάθε φορά που πήγατε να βάλετε τη φλασιέρα στο PC επειδή η μαμά νόμιζε ότι το κουτί είναι καλύτερα νά'ναι στο πάτωμα πίσω από το σκουπιδοτενεκέ και το γραφείο) σας κρατάει και τον καφέ ζεστό.

Η επιφάνειά του, ειδικά σχεδιασμένη να κρατάει μια περήφανη κούπα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να πείτε επιτέλους "ναι, το PC μου ψήνει και καφέ!"

Το βρήκαμε για 22,95 ευρώ στο Ouaou.

Αγορά 2η: Η κούπα για την αγορά 1η.
Ναι, το ξέρω. Οι κούπες του Ολυμπιακού δεν είναι τόσο fashionable αυτές τις μέρες, άσε που δεν σου ανακατεύουν και τον καφέ. Βρήκαμε λοιπόν και κούπα που ανακατεύει μόνη της τον καφέ σας, πατώντας ένα κουμπί. Επίσης, απλά ρίχτε νερό και σαπούνι και πλένει τον εαυτό της. Κούπα-γάτος. 19,95 ευρώ στο Ouaou.

Αγορά 3η: Κρατήστε τώρα και την Έψα* παγωμένη.
*: υποστηρίξτε την ελληνική βιομηχανία :Ρ
Και αυτό μέσω USB. Το συνδέετε και πάνω στο άλλο gadget που κρατάει τον καφέ ζεστό. Χωράει άνετα το ποτήρι με την πορτοκαλάδα, το φραπόγαλο ή την κοκα κόλα. 29,95 δολλάρια στο Perpetual Kid και 29,99 δολλάρια στο Think Geek.

Αγορά 4η: Το σαπούνι καφεϊνης.
Τέρμα πια η δικαιολογία του τύπου "κοιμάμαι ακόμα όρθιος, δεν πρόλαβα να πιω καφέ." Επίσης, τέρμα και το "δεν πρόλαβα να κάνω μπάνιο, έπινα καφέ." Κάντε και τα δύο ταυτόχρονα με το σαπούνι καφεϊνης. Ενώ πλένεστε, αυτό απελευθερώνει καφεϊνη στον οργανισμό σας. Μην χάνετε άσκοπα χρόνο. Μπάνιο και καφές ταυτόχρονα (άσε που δεν παίζει να λερωθείς από τον καφέ...) 7 δολλάρια στο ThinkGeek.

Δεν υπάρχουν σχόλια: