4/8/08

Βραβείο Πούλιτζερ 2008: Στέφανος Χίος

Σε νέα ύψη ανήλθε η ελληνική δημοσιογραφία. Μετά τα καρέ από το βίντεο Ζαχόπουλου που μετέδωσε το Πρώτο Θέμα (που α μη τι άλλο, σκορπίσανε χαμόγελα σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες,) η Espresso αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες σχετικές με την δολοφονία Σεργιανόπουλου.

Στις σελίδες λοιπόν του φύλλου του Σαββάτου (και από ότι μάθαμε, και της Κυριακής,) υπάρχουν [φωτογραφίες] από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ σε μία φαίνεται και το κατακρεουργημένο πτώμα του ηθοποιού (με το λογότυπο της Espresso από πάνω, για λόγους copyright of course, of course.) Το υλικό αυτό ήταν μέρος της δικογραφίας που σχηματίζεται εναντίον του 30χρονου Γεωργιανού που [ομολόγησε] το φόνο.

Προφανώς, αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος ενημέρωσης πίσω από την δημοσίευση των φωτογραφιών. Κανένας - ξέραμε ήδη ότι το πτώμα είχε κατακρεουργηθεί, ότι υπήρχε κοκαϊνη και κάνναβη στο διαμέρισμα, μέχρι και για τα κουτάκια μπύρας είχαμε μάθει από τις εφημερίδες. Σίγουρα όμως, προκύπτει ένα μεγάλο θέμα: ποιός πούλησε αυτές τις φωτογραφίες στο συμπαθές ταμπλόιντ; Γιατί να τις βρήκε τσάμπα, χμμ, το αποκλείουμε.

1 σχόλιο:

lovething είπε...

ούτε που είχα ακούσει για αυτό το δημοσίευμα!!! :S:S:S:S σοκαριστικό!! ωραία και τώρα που τις είδαμε τι έγινε??