31/12/06

Famous Last Word: "Παλαιστίνη"

Όταν έχεις συνηθίσει να είσαι ο δικτάτορας ενός μέρους για πάνω από δύο δεκαετίες, μάλλον δεν μπορείς καν να πιστέψεις ότι αυτή η θηλιά που περνάνε γύρω από το λαιμό σου θα σφίξει. Ο صدام حسين عبد المجيد التكريتي, κατά κόσμον Σαντάμ Χουσεϊν, ο άνθρωπος που έλαβε την εξουσία με τις [ευλογίες της CIA] και ένιωσε ότι ο παλιός του εχθρός (οι κομμουνιστές) μάλλον ήταν ο καλύτερος του σύμμαχος όταν ο Θείος Σαμ αποφάσισε να προστατέψει το μικροσκοπικό Κουβέιτ.

Όχι, ο Σαντάμ δεν εκτελέστηκε για το πώς πήρε την εξουσία. Τον εκτελέσανε για 184 χωρικούς. Που δεν λέω, είναι ένα σοβαρό έγκλημα, αλλά δεν ξέρω αν έχουν εκτελεστεί [άλλοι] και [άλλοι] που μετράνε νεκρούς με τις χιλιάδες. Ούτε αν ο Λευκός Οίκος κυκλοφόρησε ανακοίνωση που να τους καταδικάζει με τη σφοδρότητα που καταδίκασε τον μουσάτο καλοντυμένο κύριο που αντιμετώπισε την εκτέλεση που η ταχύτητά της πρέπει να κάνει κάθε σωφρονιστικό υπάλληλο του Τέξας να ντρέπεται.

Σίγουρα ήταν ένα από τα χειρότερα παιδιά που μπήκαν ποτέ σε κυβερνητικό πόστο στον πλανήτη. Όμως το να κυκλοφορείς 3GPP βιντεάκια με το πτώμα του μάλλον τον κάνει ήρωα και μάρτυρα για τους ομόθρησκούς του και τους ομοιδεάτες του. Ειδικά σε μια εποχή που η Made in America κατάσταση στο Ιράκ δεν δικαιολογεί ελπίδα για κανέναν εκτός από το υπουργικό συμβούλιο και τους contractors.

Και όταν το τελευταίο πράγμα που λέει είναι Παλαιστίνη, τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η εκτέλεση θα χρησιμοποιηθεί από εξω-Ιρακινά γκρουπ τρομοκρατίας ή απελευθέρωσης, ανάλογα αν η επίθεση έγινε στη γειτονιά σου ή όχι.

ΥΓ: Κάτι τελευταίο, ο Αυστραλός πρωθυπουργός από πότε [αποφάσισε] ότι η Αυστραλία [γουστάρει] την θανατική ποινή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: